Yeahhhh it's a boy !

Baby GDM on Meta + Insulin mlm 😐😐 Serah diri 38 weeks 2 hari .. First time baby serious SERAM TRAUMA 12jam dalam LR rasa nyawa hujung tanduk 😭😭😭😭 struggle sangat laluan CM lambat bagi kerjasama hydration drip air 6 botol 😥😥😥 uols yg dah nak due STAY STRONG MENTAL N FIZIKAL utk yg baby first💘💘💘💘💘

Yeahhhh it's a boy !
31 Các câu trả lời

Awak start bila insulin? Saya gdm jugak 0n ubat. Dah tambah d0se 2 biji setiap kali makan tapi bsp still tak cantik. Dah masuk 36 minggu ni agak2 kena insulin jugak ke? Seram lah

Sy kalau tak besalin lagi, minggu depan dah kena serah diri gdm on diet..risau nervous semua ada.semoga semua baik2 aje..Btw congratulations mummy🎉❤

Alhamdulillah, tahniah sis.. Selamat berpantang.. Saya lagi 3mggu nak serah diri gdm on insulin.. Xsabar nak tggu baby boy keluar..🥰🥰

sy pun gdm tp control on diet...jalan xbkk..sakit contraction dlm LR 15jam..dh give up..xde tnga..lst doc suggest to emergency czer...

Tahniah dan selamat berpantang... Saya GDM on diet,lama lagi nak bersalin,due bln 12.. Bby 3rd,

Alhamdulillah.. doakan saya jugak sis.. 38weeks 4day masih xda rasa sakit2x nie😥

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang sis.

Alhamdulillah..tahniah sis, selamat berpantang💕

Ee cutenye😍😍.... Congrats sis 🎉💐

Alhamdulillah tahniah , Selamat berpantang