Gdm on insulin

Hi siapa kt sini gdm on insulin dah bersalin. Baby ok ke. Skrg ni sy 34w. Betul ke kena serah diri masa 38w sb doc xbg tarikh lagi.

5 Các câu trả lời

Ye betul sis. Next appointment sis baru doktor bg tarikh serah diri. 2minggu 1x appointment kan. Doktor akn bgtaw pd appointment y betul2 sblm 38minggu kndungan sis. Utk kebaikan sis n baby.

macam saya gdm on insulin..doc bagi tarikh utk induce masa 38w..Alhamdulillah selamat besalin masa 36w6d..baby 1st normal delivery with baby 3.84kg now baby dah 7m🤗🤗🤗

3y trước

Sis bersalin before kena induce ke? Sblm 38week ke?

sy mmg ada kencing manis.. ari tu masa scan 32w.. doc ckp.. lepas sy scan masa 36w baru saya dpt tarikh kena serah diri..now dh 35w

Sy gdm on metformin 36w dr dah bg trikh serah dri 38w admit wad...

Yup mmg kna bersalin awal..