Saya nk tanya, ubat demam jenis apa ye yang boleh bagi pada baby 6 bulan lebih?

Baby demam

11 Các câu trả lời

Jumpa doctor atau boleh beli ubat kat farmasi. Nanti bgtahu sama berat baby berapa kat Pharmacist 👩‍⚕️ and minta dia kirakan berapa ml nak bg.

saya selalu gi klinik swasta dia bagi ubat oren tu. last2 bila ank demam beli je dekt farmasi. sebb kalau jumpa doc mahal. tetap allah yg bagi sembuh

pegi klinik nanti Dr akan bg ubt demam n dos mngikut berat bdn bby ..

PCM should be fine. tp dosage n gap ubat tu kena ikut berat die lah.

Hi, Puan perlu ke klinik dan dapatkan consultation daripada doktor.

kena dapatkan nasihat doctor dlu ye utk baby bawah 2 thn..

pergi klinik.tgok je demam tp dos xsama sukatan ubtnye..

harus dapatkn nasihat doktor dahulu

kenapa tak bawa g jumpa dr ?

tny doktor ape ape pun