Kira pergerakan bayi : Frust tau tak!!!???

???? baby dalam perut only gerak kalau baring, panggil2 tepuk2 dia. Amboiii.. asyik baring je la keje ku. Nasib x keje. Kalau tak... hmmm.. mampoii la. Kalau duduk, jalan, active buat keje rumah, dia x gerak2 pun. How how how how howwwwwwwwwww ..... penat lo panggil2 dia setiap sejam lebih.?????

1 Trả lời

Ada banyak sebab kenapa janin kurang gerak sis. Try amalkan panduan yg diberi dlm article ini. Kurang gerak bahaya juga ya 😊 https://my.theasianparent.com/penyebab-gerakan-janin-berkurang/?utm_source=question&utm_medium=recommended

5y trước

Thanks sis. Masalahnya, baring je, dia terus tendang2. Gerak2 halus. Kalau saya diri, duduk,no movements.🤦‍♀️🤦‍♀️