Tak dapat same energy

Hi. Saya nk tnya ada tak yg tkdpt balik mcm ape yg dia buat . Saya selalu belnja husband makan atau belikan hadiah time birthday dia tapi part sye kdang dia lupa atau asal birthday sye je dia bz atau tkdemood nk kluar . Last year amik cuti keje ingtkan nk kluar skli dia tkde mood so duduk rumah jelah . Tahun ni ingtkn nk kerja je sbb takdpt layanan yg sme mcm sye selalu layan dia time birthday dia buatkan suprise dan mcm2 lagi . Anniversary tu kira tkde jelah sbb dia lupa so sye pun buat2 lupa je.😂 Saya pun bekerja saya pun penat juga . Saya kerja shift kdang 10pagi - 10malm dia keje oncall kadang keje 2-3 jam je sehari tapi dia punya penat tolong amikkn air untuk sye yg tgh susukn anak dia pun susah 😂😂. Saya epmom so tempt keje pun pump 2kali penat lah sbb keje sye retail berdiri je angkt2 brg semua waktu pump pun buat keje bukan duduk saje

1 Trả lời

Hai. Cuba mommy berkomunikasi dengan suami. Buat pillow talk ke. Cakap mommy nak juga sambut birthday dia, sendiri dan anniversary. Kadang ada suami yang rasa sambut² semua hari penting ni tak perlu sangat pun. Walhal kalau bukan hari-2 bagi saya waktu hari penting ni yang boleh adakan moment dan tanda dihargai juga.