baby boleh makan bila

baby brpa bln blh makn ada yg ckp 4 bln ada cakap 6 bln .. mcm mkn nestum sbb sya tkut juga nk bg mkn lupa plk nk tnya misi time jmpa bru ni

3 Các câu trả lời

Umur yang sesuai, 6BULAN. Nak bagi awal sila minta nasihat doc. Jangan ikut orang. Dalam buku baby tu pun ada guideline yang diberikan. Permulaan nak beri makan apa, berapa kali sehari dll. Boleh baca dari situ.

6 bulan. Tak digalakkan bagi nestum. Bagi real food, boleh check dkt buku baby kk tu. Tapi ikut la atas awak :)

anak2 sy 6 bulan baru makan. yg ke 3 ni pun in shaa Allah 6 bulan nanti baru start makan. skrg baru 3 bulan