Ada Penyelesaian

Hi..slmt ptg,nk tnya baby 7 bln ke atas makanan ape yg sesuai?sbb baby saya,sblm ni start mkn bg bubur tp akhir2 ni,hampir usia 8 bln asyik menolak bg mkn bubur..

3 Các câu trả lời

mummy cuba tukar texture mknn. jgn buat bubur da, buat nasi lembik. saya 7 bulan baby sendiri nak makan nasi keras, pastu saya buat mac and cheese dan semua saya tak lenyek apa da mmg biar makan macam tu je. mayb gigi dia nak tumbuh dia nak kunyah2.

11mo trước

klau buat nasi lembik..lauk nya ape ye?anak sya dah 7 bulan lebih taknak makan bubur

boleh join group fb happy baby food. Byl ilmu n resepi boleh dpt dari situ.

saya sulam dgn nestum. lama2 dia ske nestum je. tp makan la jugk stp hari