Overfeeding.

Baby bf sejam sekali tu normal ke? Boleh overfeeding ke klau mcm tu?

7 Các câu trả lời

Normal sis sbb bf baby cpt lapar. Kalau overfeeding tu baby muntah susu balik. Kdg2 baby nk ngempeng je sbb nak dekat dgn mommy dia 🤗

5y trước

Hehehe biasa la baby nk ngempeng nk kita tgk mata dia sambil borak2 dgn dia. Dia dh kenal bau mommy dia tu yg dia suka bergayut je dekat kita 😂😂😂. Enjoy je nnti dia dh dpt kaki, kita rindu masa nie. Heeee

Tak la sis. Elok menyusu seperti itu. Jika overfeeding dh lama baby muak. Sebab byk susu.

Normal ja. Bagi bby bf on demand. Susu badan cepat hadam, tu la cepat lapar balik.

Normal sbb baby bila dah full akan stop nak susu.

Normal. Lainlah kalau susu formula

Baby sure nak feed on demand

Ya normal..