Air Gula

baby berapa bulan baru boleh thu ibu kena minum air gula atau tidak yr .. ?

1 Trả lời

Rasanya nnt masa check up baby umur sebulan, nurse akan bg tarikh bila kena minum air gula.

4y trước

Eh silap pulak. Sy igtkan dah lepas bersalin. Sbb sy baru lepas bersalin. Minggu depan kena checkup baby sebulan & nak minta appointment minum air gula sbb masa pregnant haritu sy GDM. Masa pregnant sy kena minum air gula 2 kali. Kali pertama tak igt minggu ke berapa. Yg ni tak sangkut. Yg kali kedua masa 28weeks, ni yg sangkut ada kencing manis😅