Baby 4 Bulan

Baby baru 4 bulan , MIL asyik stresskan I, baby tak meniarap! Kaki baby tak strong masa diberdirikan la..baby I slow la.. Stress sgt2.. Taktau mcm mana nak handle.. Kalau I explain biar lambat dah kena tegur, dia potrai mcm ibu yg tak pedulikan anak

2 Các câu trả lời

Em sbnrnye sis..stiap bby perkembangan nya berbeza... Take time..jgn stress2 k..xbaik tuk kshtn u... Juz think positif k... Klu mil ckp pape juz pk... Ank mik.ms tuk bljr...kekdg ada bby cpt..ada bby lmbt prgressnya.. ni cucu prtm mil ke ek?

5y trước

Ye sis, cucu pertama.. Asyik compare ngan anak2 dia zaman dulu.. Malas nak argue sakit hati je.. Husband pun buat don't know

Saya bila kena komen dgn org pasal baby saya, saya jwb, dah tanya doktor dahh normal je katanya. Diam terus mereka 😅 Baby mmg membesar tak sama. Tp utk org tak mau paham, mmg xpayah explain lebih2. Buat penat je 😅

5y trước

Huhu tinggal serumah sis.. Kena face jugak 😔