Baby tak bebel lagi

Baby 9 bulan tapi tak babble ma, da, pa, ga. Hanya menjerit ataupun ehhh ehhh saje. Adakah normal?

3 Các câu trả lời

cube main dgn die..bercakap ulang2..ank sy 7 bln alhamdulillah..dah blh sebut..y plg cpt sebut tata sambil lmbai tgn..sy sllu ajar..xpe sis msh bnyk mase..kdg bb suke tgk kite becakap.. slow2 insyaAllah

lain baby lain pencapaian sis. mgkin sis boleh slow2 ckp dgn dia. sebutan msti jelas & ulang byk kali

baby nya mcm mana skrg puan? sy ada kerisauan yg sama utk anak ke3 sy.