Baby sembelit

Baby 8 bln 28 hari... Sejak semggu ni dia sembelit.. Seblm ni ok jaaa...ada apa2 cadangan... Sy ada baca komen2 kt soalan lama.. Ada yg kta blh buat urutan... Urutan tu blh x buat awal pg or ptg.. .harap ada yg dpt membantu.. Terima kasih....

1 Trả lời

sy sll sapu ni lepas mandi..n kdg2 lau dia mcm meneran nak berak mmg cepat² sapu kat tapak kaki betis n perut alhamdullillah 🤗

3y trước

terima kasih puan...sy x pernah plak tgk cream ni.. InshaAllah nnt sy try kt baby...