Degup Jantung baby berhenti, ibu xrasa perubahan apa2. Tahu semasa hari detail scan baby.

Baby 21 weeks 2 hari

13 Các câu trả lời

Benda paling saya takut Allahhuakbar 🥲😞😞😭 Permudahkan la urusan saya dan ibu2 mengandung semua.. Permudahkan juga urusan kakak baru kehilangan bby dalam perut 🥺 Risau la ni la saya paling risau .. Sudah la bby belum Gerak2 .. denyut2 pun tak da rasa ni .. 15week 5hari

2y trước

dlu sblm preg, sy xpnh tahu isu2 ni bakal dilalui preg mom..bila tgk dorg yg hamil, smuanya positif mind je..baby okay je dlm tu...adakah kita ni skrg trlalu overthinking hehe maybe ttlalu byk mbaca ...tgk plak kes2 prob heartbeat..jd nervous....makanya jom kita sama2 clear kan balik minda kita...sntiasa fikir baik2, dan doa baik2...kita ada Allah yg maha Baik:)

Takziah sis, semoga Allah beri sis kekuatan hadapi ujian ni dan semoga sis cpt shat... Insyaa Allah, Allah akn ganti dgn y lebih baik nnt... Take care k... Semoga y baik2 saja mengiringi sis dan keluarga. 🤲

2y trước

InshaAllah Aamin terima kasih awak

Penah ada experience mcm ni, april 2021 monthly check up 20w tgk2 no heartbeat, buat post mortem di hosp putrajaya, probably ada infection..takde sakit takde apa, tau2 je baby dah takde..mmg sedih 😞

ye. sekarang masih lagi di hospital. bengkak susu ubt bnti susu blm berkesan. badan menggigil. risau jangkitan. doakan sy ye. Sy cepat sihat. nak semangat balik

Salam takziah awak .. saya pon baru ja bulan 9 tahun lepas alami bnda sama tp baru 9 minggu ..

Salam takziah puan. Semoga puan kuat menghadapi ujian ini. Boleh sy tahu apa punca ya?

5 bulan lah kan ..semoga ade rzki lain lpas ni amin

Sudah. baby dah dikeluarkan.

dah refer hospital?

Allahuakbar, so skrg baby mcm mana?

2y trước

Innalillahhiwainnailahhirojiun.. salam takziah awk 🤲🏻🥺