Meragam.

Baby 2 bulan lebih memang senang Meragam ka? Muka memang nampk mengantuk.. Memang time tidur.. Tp xnak tidur... #seriusnanya #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

5 Các câu trả lời

anak saya sebulan lebih macamni lah. mata dah mengantuk nampak sangat dah layu tapi degil tak nak tido. dah tak nak tido nanti dia buat perangai lah mengamuk sebab mengantuk. sabar je la

sama dngn baby cya 2 bulan lebih...mata da layu asyik merengek ja bla bg susu dy tutup mata bila buka puting dy buka mata balik hadoi lr...😂penat

normal.. makin besar makin lain makin bnyk ragamnya

yaa..maybe berubah bulan..huhu

nak berubah bulan