thats bebird 💙👶🏻🤭

awal la dia tunjuk. Padan kerap tendang rupanya boy 😂😂

thats bebird 💙👶🏻🤭
7 Các câu trả lời

saya scan haritu pun terus nampak mcm ni. lawak la😂 tak malu langsung yaa dia tunjuk🤣 pastu klinik bagi saya free 5d scan, lagi ketara nampak bebird dgn bebola dia tu hahahaha siap dapat printed scan bebird yg 5d tu

alhamdulillah prtama kali nmpk scan jelas bbirt😍😍.. sy due 5/5/24 tpi gdm😢 scan bby masa 18w alhamdulillah bagi kerjsama nmpk ada line so docter pun bgtau bby girl😍😍🤲🏻

mcm sy first baby. 16 week dah tunjuk bebird dia. setiap kali scan memang dia show off bebird dia. 🤣

berapa minggu npk jantina,Sya 21 minggu dh x npk lg

9mo trước

Sepatutnya 21w dh nampak, sy 20w scan haritu da nampak jantina 😀

tahun ni ramai pulak geng boy eh🤣

9mo trước

btull.. btw sya geng girl😍🤣😍

brp minggu ni sis ☺️

Sama ng sy sis haha