Boy kan???

Hi. Mmg nmpk boy kan? Saya tgk jelas dah bebird dia. Dokte pun ckp boy. Tapi suami pulak mcm takut kne scam 😂

Boy kan???
8 Các câu trả lời

saya baru buat details scan 3 hari lps usia kandungan 21w. baru je mula scan dh tunjuk jantina kt sonographer 😂 confirm dh boy sbb byk kali duk tunjuk pistol tu. lebih kurang gmbr mcm yg awak tunjuk ni. due date June tapi belum beli barang baby lagi 🤭

2y trước

Sy due June jgk

Sama mcm sy 😂 buat detail scan pun jelas tunjuk bebird tapi nak beli brg baby takut kena scam

2y trước

Hahaha kan sis. Tapi instinc ni dri awl lagi mmg dah agak laki

Biasanye scan boy betul keluar boy . Scan girl tu yg kadang2 keluar eh berpistol pulak 😂

saya jelas gegirl 20weeks juga. tapi tu la still takut juga. beli semua unisex je.

hehehe org laki suka tkut kne scam . xnk mlbihi jangkauan

2y trước

Haha yeke sis? Ingt suami saya je jenis takut kene scam dgn scan ni 😂

Comell... Mcam boboy laa

brpa week ni?jelas nya ya

2y trước

Scan 20 weeks. Jelas boy kan

InsyaAllah boy