Mual loya

Awal hamil ni mmg normal la rasa mual atau loya kn. Air apa yg blh diminum ya utk hilangkan rasa mual loya ni?

2 Các câu trả lời

Boleh sis. Lebihkan makan buah buahan seprti oren, delima, jambu batu dan buah naga. Nak buat jus boleh tapi jgn tapis. Ada lagi tipsnya, pergi ke facebook Norsufia Johari utk kita ajukan soalan trutamanya bg ibu mengandung.😊😊😊

Mungkin boleh try orange juice

5y trước

Risau nk minum sbb ada org kata blh buat cirit. Mungkin xblh minum byk kot kn