suami kuat seks

Atasi suami kuat seks

29 Các câu trả lời

saya ok je suami sy kuat seks. tapi dia kalau penat takde la mintak.. kalau tak mintak tu dia penat la tu.. sy pun boleh rilex haahahah

Saya layankan saja xkira jam brapa..

4y trước

betul tu..

Layankan je sis tanda kasih syg. Lgi pon kesian suami nk kna berpantang lama. Untung sebenarnya dpt suami kuat sex ni.

Baguslaa kuat seks.dptnya hsband yg smgu skli ja nk seks mau nagis

3y trước

pm

layan je sbgai isteri , syukur dia msih bernafsu gn sis.. jgn bernafsu gn pempuan lain sudah

Ssh jgk klw telampau....#klw suami sy balik2 mw sy srh dia tidur sak mls nk lyn dgn perut makin besar 😹

Untung la sis, suami nak dengan isteri dia ja. Hehe.sis cantik sangat kot

Saya pun suka suami sy kuat seks

Bgus la dia kuat sex dgn kita. Jgn je dgn pmpuan lain. Means dia sygkan kita

layan je.. sy pn suami sama jgk.. tp ok je asal xde kesan bhaya