Bukak buku link di swasta tapi checkup kt KK

Asslmualaikum.Tumpng tnya pda mommy yg ad bukak buku pink di swasta.Boleh ke klau kita bukak buku pink dkt swasta then checkup dkt swasta jika ad duit lebih lh bak kata org..Then tibe2 kita nk try checkup dekt kk pula dlm dh beberpa week tu.Boleh ke?

2 Các câu trả lời

Saya checkup kk je biarpun nnt nak bersalin hospital swasta. Dari awal akan checkup kk nnt nak dkat due baru start checkup hospital swasta yg saya nak bersalin nnt tp checkup kk tetap pg. Incase ape2 atleast buku pink kk ade.

1y trước

Depends kk kot. Biasa stengah hari dah siap.

kalau dari kk sendiri, dorang tak benarkan check up luar kalau dah check up kk . maksudnya kalau luar, luar je. kalau kk , kk je