berat naik

Asslm semua. Tengah runsing nie, rse xmakan banyak pn, dh kurang makan..tp berat still naik..hri rabu minggu lpas mnum air gula sbb berat naik 2kilo...minggu lpas berat 56..td timbang pg klnk sbb demam berat naik lg 2kilo..mcm scarry je?..aduh rsau...xsmpai smggu berat naik mendadak...nk bt mcm mne niee...ada tipa diet x mummy2? Rse nasi dh skli shri mkn..mnis pn xmkan dh..aptah mnum mnis..mmg xsentuh dh..peliknyaaa lahai...rsau trus nieee...next checkup 20hb plk...aduhhh..rsaunyee...nie pn dh dua minggu skli dh checkup...???

1 Trả lời

Waalaikumussalam... Klau xsngkut gdm xpe la..nurse bsing2 tu sbb tkot kncing mnis je klau brat naik byk sgt... Bile pregnant ni memang brat bdn kite xley nk control 😅