KEGUGURAN PADA USIA KANDUNGAN 20MINGGU

Assalamualaikum mommy semua, hari ni baru ada kesempatan utk saya berkongsi..Saya keguguran anak sulung saya pada usia kandungan mncecah 20w4h...Perasaan sedih yg tak terkata sebab baby dh cukup sifat..baby perempuan yg diberi nama FATIMAH AZZAHRA.. sya bersalin secara normal tanpa paksaan. . Memang baby nk keluar sbb sy bleeding non stop dan air ketuban pecah.. Doctor ada maklumkan yg uri saya dok di bawah dan mungkin juga disebabkan rahim saya lemah. . Ada tak mommy2 yg penah senasib dgn sy.. berapa lama tempoh berpantang yg mommy2 semua ambil dan plan untuk baby ke2. . Doakan saya kuat

17 Các câu trả lời

al fatihah sis ank syurga...blh sy btnya apa sbb bsalin awl...doc ada indfrm pape x

5y trước

Uri sy kat bawah.. doct kata mybe rahim lemah xboleh support baby bila besar.. lepas nie klau preggy lgi doct kta kena jahit pgkal rahim..smpai ja due lpas bukak jahitan mmg kna terus bersalin..