buku pink

Assamualaikum..maaf nk tnya..bila kita blh buat buku pink tu?1st time pregnant. Skrg dh 7 mggu..terima kasih yg sudi menjawab

46 Các câu trả lời

Skrg blh buat dh. Tp nnti misi akn bg app untuk scan bby. Biasa 10weeks bru scan klu kt kk

5y trước

Ok..tq mommy

Sbelom 12weeks. Xpn msa 12weeks . Asalkn jgn lbih dr 12weeks . Nnti nurse menanya banyak

5y trước

Ok..tq mommy

Saya pergi awal pun nurse suruh balik 😂 dah 10minggu baru bukak buku

sy 8mggu dh wat buku pink..skng lbh awal wat buku pink digalakkan..

Waalaikumsalam hehe . Saya baru 5 weeks pun dah buat buku 😄

5y trước

Seronoknya

Boleh jer sis . Saye baru 6 minggu dah buat buku kat klinik.

Blh pergi dulu. Nti nurse akan bg tarikh utk datang.

Sy 8 minggu dh g KKIA tp 10 minggu baru leh buka buku pink

Dah boleh dah tu sis.. Sy pon pegi masa 7weeks...😊

5y trước

Welcome

10 weeks boleh pergi kk buat appointment 😊