baby 37w5d detect usus bengkak

assamualaikum.just nk share Dan Minta doa. last week pergi checkup doc tgk air ketumban sy byk sgt bila scan dkt bby dpt detect usus baby bengkak (dilated bowel) skrg doc Kate tak boleh nk cakap teruk mana masalah tu cuma perlu tggu bby keluar jee nnt baru boleh check. Dan boleh decided treatment mana yg sesuai. ada jugak kes bby scan usus masalah tp bila keluar alhamdulilah tiba tiba elok ( doakan Allah bg syifa Dan kesembuhan bt bby sy dlm kandungan ) sbb 18-40% kanak ada masalah usus dikaitkan dgn down syndrome Dan sy sgt risau. takot nk tggu bby keluar. doakan bby sy sihat membesar mcm kanak kanak normal yg lain. dipermudahkan urusan sy masa bersalin nnt Dan bby pun . moga doa kita sama sama diperkenankan dihari jumaat ini. terima kasih

6 Các câu trả lời

Nak tanya.. Usus baby macam mana bila dah bersalin? Saya pun ada masalah yang sama.. Hmmm risau saya

2y trước

Allahuakbar 😔

Semoga dipermudahkan dan baby keluar dgn sihat..

4y trước

terima kasih byk sis ❤

Semoga dipermudahkan dan baby sihat sempurna.

mommy.. mcm mana anak? ni post 2y lepaskan ?

4y trước

amin insyaallah terima kasih banyak mommy ❤❤❤

moga bby sht db dprmudahkan urusannya

terima kasih byk sis ❤