Baby

Assalm, nak tnya mkn apa cept naik HB

28 Các câu trả lời

Masa HB saya trun, nurse bgi saya ubat obimin untuk take setiap hari.. lepastu sya makan hati ayam.. ikan blis.. sayur.. san minum susu.. alhamdulillan naik hb saya

Masa sy preggy hb mula2 ok pastu drop. Sy lps tu mkn byk sayur hijau n buah oren. ٱلْـحَـمْـدُ للهِ hb balik normal.

W'salam nk lg cpt mkn hati ayam n sayur bayam merah rebus kuah tu boleh hirup....insyaallah hb naik sbb sy amal kn itu je

Waalaikumsalam, mkn sayur bayam,bitroot n hati ayam..bgs tuk tmbh darah..ubat yg kna bgi mkn tak?

Jambu batu sgt cpt. Mkn ubt sblm tdr dgn air oren . Buah delima/pati delima

Banyakkan makan buah jambu batu, hati ayam, kerang rebus, sayur bayam

Makan kurma ajwa. Saya from 11 naik 13 in few days.

Sya amal kan mkn buah delima... So far stakat ni HB sy cun...

buah delima, jambu batu, brokoli, bayam merah

Bayam merah & buah naga merah paling cepat.