Persediaan buka buku pink

Assalamualaikum, nak tanya masa nak buka buku pink, doktor atau misi cek apa je ya? Risau sebab kadang suka makan manis2. Minggu depan nak scan baby. 1hb 8 pula buka buku pink. Tp fikir buka buku pink je terus cuak. 🤭 #firstbaby #firstmoment

2 Các câu trả lời

wsalam. first misi akn ambil sample darah utk tgk hb, then sample urine nk tgk ada protein dlm urine. lepastu ambil tinggi,berat..kira bmi. then misi akn panggil utk interview sejarah kesihatan ibu/pasangan/keluarga. then ada sikit pemeriksaan fizikal nk tgk sama ada normal atau tak.

1y trước

okay sis tq. nanti sy usaha la minta cuti dengan bos. insyaAllah

Tahniah utk 1st baby🥰 baby boy ni suka mkn manis2😃

1y trước

Aamiin.. semoga sihat hendak nya