Trimester 1 bekerja tak?

Assalamulaikum, untuk mommy yg bru mengndung trimester 1 , korang bekerja berat tak? Saya praktikal pharmacy, kadang kerja kat bahagian store ubat, tolak kotak stok guna kaki dengn angkat kotak berat sikit. Saya pula firstime mengndung, saya dilemma nak teruskan ke tak praktikal ni, saya sayang sngat baby dalam perut, mommy mommy kat luar sana okay ke bekerja masa trimester 1 ?

1 Trả lời

ringankan mulut bgtau keadaan awk dkt superior. tanya dia ada tak kerja yg minimumkan awk angkat barang2 yg berat. tp jgn la ambil kesempatan dh hbis 1st trimester pun xblh nk tlg sikit2. gitu la