bagi makan baby..

hi mommy. macam mana eh mommy kat luar sana yang bekerja bagi makan kat baby? instead of frozen kan, okay tak kalau beli kat kedai makan baby yang ready to eat je? pastu kan saya da bagi bubur kosong, nak campur apa dulu eh? sayur? ayam? buah?

1 Trả lời

1) sy kenalkan ready to eat tu pun bila sy travel balik kg saja...sbb bg sy masih ada salt. klu time kerja mmg hari2 bangun masak. 2) bg sayur utk bg sistem pembuangan lawas. dh pass baru masuk protein