tak ada rezeki

Assalamulaikum semua .. Sy doakan semua yg mngndung dipermudahkan segala urusan ... Mlm td sah baby sy dah xda heartbeat lagi dah yolksac dah besar tapi baby benti stakat 6w je .. Klu ikutkan sy mgu ni dah 9w .. Scan ikut bawah pon xde heartbeat.. Hri ni sy akan lakukan dnc .. Doakn sy ye kawan2 .. Semoga ada rezeki sy lepas ni utk mgndung .. Kesian suami sy walupon dye kata xpela xde rezeki .. Tpi sy tahu dye teringin nak baby rasa anak sendiri .. Masuk gugur kali ni dah 3 kali keguguran ... Doakn sy semoga sy kuat selalu..

33 Các câu trả lời

Semoga sis tabah Dan kuat untuk menempuhi Dugaan ini.. Insya'allah ada rezeki takkan kemana.. Berdoa banyak² agar akan di berikan zuriat.. Aminn

Takziah sis sbr ye doa byk2.. Dengan izin tuhan lepas ne pasti sis mgdung lagi jga diri baik2 jgn sedih kuat kn semangat ye..

Innalillah, salam takziah. Semoga dipermudahkan segalanya utk awk jgk. InsyaAllah ada rezeki lebih baik lps ni 🙂🙂

Salam takziah sis..semoga sis ngan suami tabah dan semoga sis ada rezeki tuk mengandung lagi Insyaallah aminn..

Takziah sis. Semoga allah permudahkan rezeki sis utk mendapatkan zuriat lepas ni. Semoga sentiasa kuat ya.

Salah takziah sis. Semoga kuat hadapi ujian ni dan mudah2an ada rezeki lagi akan datang. Aamiin 🤲🏻

Sabar ya sis.. moga lepas ne kita ada rezeki sama² n moga sis d permudahkn sgala urusan.. Amen..

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Takziah ye sis.. In Shaa Allah ada rezeki yg lebih baik lepas ni

Salam takziah. Rest n banyakkan berdoa. Sy doakan sis ada rzki ank 1 hari nnti

Semoga sentiasa sabar dan kuat, inshaAllah ada hikmah disebalik yg terjadi❤