tak ada rezeki

Assalamulaikum semua .. Sy doakan semua yg mngndung dipermudahkan segala urusan ... Mlm td sah baby sy dah xda heartbeat lagi dah yolksac dah besar tapi baby benti stakat 6w je .. Klu ikutkan sy mgu ni dah 9w .. Scan ikut bawah pon xde heartbeat.. Hri ni sy akan lakukan dnc .. Doakn sy ye kawan2 .. Semoga ada rezeki sy lepas ni utk mgndung .. Kesian suami sy walupon dye kata xpela xde rezeki .. Tpi sy tahu dye teringin nak baby rasa anak sendiri .. Masuk gugur kali ni dah 3 kali keguguran ... Doakn sy semoga sy kuat selalu..

33 Các câu trả lời

semoga sis tabah menghadapi ujian ini.. saya doakan kan sis selamat

Semoga terus tabah and kuat .. Insyallah ade rezeki lps ni.. Jgn putus asa..

takziah sis insyaallah lepas ni ada lg rezeki yg terbaik allah nk bagi..

Takziah sis inshaAllah rezeki sis ada doa banyak banyak ye

takziah sis..kuatkan semangat..anak sis tunggu kat syurga

salam takziah..semoga Allah permudahkan urusan awak..

Semoga terus tabah sis.insyaAllah ada rezeki lepas ni

Semoga kuat ya. In sha allah. Rezeki allah luas.

Takziah sis...insyaallah ada rezeki pasni..

Sabarla..takziah