Jus Mamariam ???

Assalamulaikum mommy semua :) Saya nak tanya ini , saya tengah bleeding dh 2minggu darah still kuar tanpa stop .. kandugan saya dh 6week 3day , bila check doc kata kantung sume okeuyy .. sekarang ini , saya nak tanya .. ada takk mommy ² yg dkt sini tgh bleeding tpi still minum JUS MAMARIAM ini ??? orang kata minum toe boleh stop kan pendarahan , betul kerw ??? Ada kerw mommy yg amalkan ?? boleh share takk pendapat dgn saya .. Saya dah beli lama dh jus toe , tapi cuma takk berani lagi nak minum .. sbb appoinment dgn doc pkar ary jumaat ini .. so takut apa terjadi pulak bila minum jus toe ..

3 Các câu trả lời

sis sama dng sya..Sya pun darah still Kuar msuk arini dah seminggu x stop ari khmis bru temujanji dng klinik aritu masa turun darah g hspital kantung ada

3y trước

terima kasih sis...sama jgak dng sis semoga dipermudahkan urusan sis amin

sya beli tp xlalu nk mkn,nk juai murah2..bole pm

jus mamariam