Jus mamariam

Hai mommy semua ,nak tanya adakah yg berjaya hamil dengan iktiar jus mamariam ??dan berapa botol baru +ve .. saya baru saja minum jus periuk dah 2minggu darah beku keluar ketul² dan banyak sangat ..

2 Các câu trả lời

sy consume jus mamariam. tak habis sebotol dh lekat. tp sy rasa sy dh pregnant sblm sy consume lg. sbb lps subur baru sy dpt mkn jus tu

4y trước

aamiin

ada ..kakak sye ..10 tahun tak mengandung ..lepas cuba mamariam 2botol lekat terus..

4y trước

alhamdulillah rezeki aka awk kan.. sya nasih ttc lagi ..