Minum Air Gula

Assalamulaikum Mommy Hebat! Jumaat ni 17hb minum air gula kali ke2. Ye kali ke2 sebabnya kali pertama selasa lepas, Muntah selepas 1 jam minum. Gagal! Agaknya banyak bergerak. Yelaa.. lepas minum nak amik ujian air kencing lagi timbang lagi tekanan darah etc. Mula2 ingat kuat. Cakap kat bby. “ Kuat anak mommy ni” Last2 duk rehat lepas 1 jam muntah 😂 Kalau ada nasihat pesanan atau tips2 dari Mommy Hebat AP dalam ni nak minta tips elak muntah lepas minum air gula tu?? Sayang lagi 1 jam lagi amik darah ke2 hehe..,

1 Trả lời

lau rasa nk muntah cuba brdri n jln2 trus tarik nafas pelan n hembus.. Air liur d mulut cuba telan.. n tahan nafas kjb trus hembus nafas kluar mulut .. lau nk munta jg cuba tahan tu tekak telan blik.. fhm ka 😅