25week

Assalamulaikum Ibu² Semua Saya Nak Tanya Sikit Sekarang Saya Preg Anak Ke2 Dah Masuk 6Bulan Normal Ka Sebab Perut Tak Besar² Kecik Saja Baby Dekat Dalam Tak Membesar Ka Saya Risau Sikit 3Bulan Lagi Jangkah Nak Bersalin Takut Baby Tak Bergembang Pulak ?

4 Các câu trả lời

Masa scan baby doktor ada cakap baby kecik ke ? Normal je sis perut kecik. Saya pun dah nak masuk 6 bulan. Perut tak nampak lagi, suami pun tegur cakap perut kecik. Saya cakap dekat dia asalkan baby dekat dalam sihat okay la. Tak perlu nak risau, tak penting pun perut besar ke kecik. 😅

Same here, perut kecik gak padahal dah 7month. Takpe sis asalkan baby and you is okay and sihat☺️

scan utk tgk growth

janji baby sihat