Ada yang sama dengan saya🤗

Nak tanya nie??ada ke yang sama dengan saya..baru masuk 3bulan janin dah gerak2 hairan tapi pelik?.. mengandung anak ke2 dah..tapi tak sama dengan #First_Baby 3bulan baru pandai mengeras2 ni dah pandai gerak2 n mengeras ada ka yg sma dgn sy..takut pun ada pula sy ni sbb tak prnh mcm nie😄..baru ni kali ank ke2..harp2 tak ada apa2 la dgn baby🥰pikir positif saja nie..

Ada yang sama dengan saya🤗GIF
2 Các câu trả lời

same sis... ank kedua jgk... mse 11week dh rse slow² dia gerak... org ckp angin.. tp sy tnye doc, doc gtaw ank awkla tu gerak.. skrg aktif btl dia mengeras.. nk² bile papa dia pegang... skrg dh 16week

3y trước

itu la.. mse ank sulong dlu... lmbt jgk nk rase gerakan dia... yg ni cpt plak rase gerakan dia n mengeras... klu letih2 buat krje, baring je... dia mengeras la... 😅

Kalau perut nipis cepat je boleh rasa, tapi kadang2 angin 😁

3y trước

Rasanya baby la tu kot 😁