Pampers Size

Assalamualikum, putera sulung kami baru nak masuk 7 bulan kndungan.. jd, sy nak minta pendapat ibu2 ada beza ke pampers newbors dgn pampers saiz s?

16 Các câu trả lời

Newborn - means utk bby bru lahir je itu pn bby belh guna dlm msa 1bulan cmtu je ade setengah bby xmuat NB pnye kne pkai S Baby awk da 7 bulan ptt da pkai saiz S atau M mcm tu..tgk pd size bby awk la..klau pkai pampers kcik dr saiz bby awk nti bby x slesa..

5y trước

Hahahahhaha adoi 🙈

Sy beli yang newborn, sampai tali pusat dah tercabut. Pastu, bila dah tercabut, tukar ke s kebetulan, masa tu anak dah 3kg. Sb pampers saiz s biasanya utk baby start 3kg

Waalaikumsalam. Better beli 1pack pampers nb dulu. Takot² baby keluar besar. Macam saya sekarang baby da 23hari still pakai pampers nb. Sejenis badan kecik.

Mse sy sblm ni, ank 2.8 n 2.9kg jek.. So pkai nb muat jek.. Nb ni bole smpai 3.45kg xslap.. Bole refer plastic Pampers sis beli tu size n berat yg sesuai..

Saya beli saiz nb 1 pack je dulu. Incase nanti kalau baby keluar besar, takut membazir pulak beli nb banyak2. Kalau tak cukup, nanti boleh beli lagi 🤗

nak beli pampers NB bole tapi jgn bnyk sgt sbb baby kan cepat membesar :) mybe bole beli 1 pack yg 80pcs cth mammy poko..dah abis nti beli lagi

Dktr scan brp berat baby? Kalo kandungan masuk 7 bln berat baby dlm 2kg lbih tu rasany kuar nanti x besar mana.. Boleh pakai NB dlu..

Klu dr segi saiz x bnyk beza, tp diaper newborn biasanya di buat utk baby yg masih ada tali pusat.mcm jenama huggies ni

wslm.. sis boleh try beli nb pack kecil. Beli brand mikubi 36pcs baru rm9.90. waaupon harga murah tp kualiti sgt bagus.

Wa'alaikumusalam sis..newborn selalu nya orang guna awal2 bersalin shaja then terus tukar pakai size s...