Diet Tips for 1st Timester

Assalamualakum mommies and mommies to be, saya pregnant 1st Timester dalam 7weeks , morning sickness tak teruk pun. Cuma rasa loya, bloated and tak lalu nak makan langsung dalam beberapa harini ... Ada tips tak utk mengatasi masalah bloated dan tak lalu makan ni , risau jugak kandungan ni sbb xmampu nak makan apa2 rasa loya...Tolong bagi tips apa yg perlu dilakukan dan makanan dan minuman yg boleh bagus utk tempoh tak lalu makan ni. Maaf ye perlukan tips sbb ni 1st pregnancy.

1 Trả lời

Mkn buah2. Dlu sy pn loya x lalu mkn. Sy paksa jgk diri mkn wlupn x selera. Dpt berapa suap dh ok. Xdpt mkn nasi, mkn laa mee ke. Bab air tu pagi2 sy minum oat spirulina yg low sugar. Tu je yg msk tekak. Awk kena cuba cari mknn yg tekak boleh terima even sikit.

4y trước

Terima kasih awal for tips 😘