Nak luah perasaan

Assalamualakium and hi smua, saya nak luah rasa takut sangat2 pasal meninggal time bersalin lepas baca berita pasal founder yang meninggal waktu bersalin. Saya sampai anxiety attack fikir benda tu, takot sgt kalau saya pun meninggal time bersalin bulan 10 nanti sedih tinggal anak2 saya yang lain, ya allah taktahu la kenapa saya fikir mcmni sebab 2 kali branak sblom ni ok je alhamdulilah 😅🥹😭

3 Các câu trả lời

normal perasaan tu sis..sy setiap Kali masuk 30week perasaan tu selalu datang..sampai mood kelaut..nngis sorang2 sampai teresak2.. alhamdulillah Allah panjang kan umo..dah bersalin 7 org ank dah 🤭