Complete Misscariage .

Assalamualaikum. Terima kasih mommy semua yg mendoakan saya dan baby . Saya complete misscariage 30/7 haritu . Baby Agong . Saya pun dah habis berpantang 2minggu . Saya nak tanya , untuk darah nifas ni bagi mommy2 yg keguguran ambil masa berapa lama untuk berhenti ye ? Saya darah nifas fresh 10hari dah stop . Lepastu smpai sekarang still ada yg warna coklat . Kalau saya renyah sgt , nanti dia keluar byk. Bila saya x buat kerja , dia xkeluar . Saya redha . InsyaAllah ade rezeki lain buat saya dan suami. Allah sebaik2 perancang. Cuma perasaan cemburu tgok sepupu bersalin , sepupu tgh pregnant , and sepupu yg baru dia pregnant masuk anak no 3 . Saya juga takde support dari family in law . Lepas sehari baru saya balik ke family saya . Then berpantang . Doakan saya tabah ye mommy semua . Doakan juga rezeki saya untuk ada anak mcm org lain . InsyaAllah . Terima kasih .

1 Trả lời

Be strong sis .. as i know darah warna coklat tu darah lama.. bagi dia keluar smua.. kira cuci rahim.. next bole lekat senang.. dulu saya darah coklat plus hitam kluar sampai 1 minggu +