pendapat

Assalamualaikum..sy nk tanya pendapat mommy2 semua..bayi sy nk masuk 5bulan..dari lahir bayi sy X penah ada masalah utk mnyusu badan.. tp mcmana sy nk buat bila mertua minta sy cmpur bagi susu formula sedangkan sy bole mnyusu dan fully housewife.. ikutkan sy mmg nk fully bf smp dia 1thn paling kurang jika diizinkan susu sy byk..nnt bila sy x mnyusu breast sy bengkak.. sy mmg x sediakn pump susu pn sbb fikir nak fully bf..apa yg bole sy buat???

1 Trả lời

Ckp je la doc xkasi cmpur susu formula sbb ibu bleh breast feeding..ckp baik2 insyaAllah nti mil tu phm