Sebelum tarikh period

Assalamualaikum..sy nk tye ade tak yg pernah test upt sblm smpi tarikh period tp +ve..sbb sy lg 2hari smpi tarikh priod test upt +ve..blh share x?? #ingintahu #bantusharing #pregnancy

Sebelum tarikh period
17 Các câu trả lời

saya .. sy test dlm 3 ke 4 hari tarikh period , masa tu perasan naik satu line je .. memang kecewa sikit , lepas tu tido tiba mimpi sbenarnya naik dua line cuma line lg satu pudar sangat2 , sy bangun tido trus check memang pudar sebiji mcm ni .. tk puas hati sy buat upt lagi skali sebab takot evap line , kali ni tengok betul2 , Memang naik dua line .. cuma pudar , masa tu seronok betul .. sekarang sy dah nak 5 minggu pregnant , nanti sis test lagi skali time dah lewat dua tiga hari period

macam saya sis. saya saja check 3 hari sebelum period. sbb memang saya period teratur . kalau lewat pun sehari jaa. ni saya buat pagi2 . Bila sy jmpe dr dia kata tk logik sbb tak smpai sebulan lagi. Then saya tunggu smpai tarikh period. tpi tk period pun. malam tu sy test lagi naik double line . Skrg dah 25 weeks dah.

4y trước

Alhamdulillah..tahniah ..semoga baby & awak sihat² jek

kitaran 29hari period ikutkan xlewat lagi. tapi sy saje je check, klu ade,ade le..klu xde xpela.. cuba lagi. check pnye check, haaa terang nau double line dia. xde samar² dia bg. terang terus🤭 alhamdulillah skrg da 22week4day. anak tgh aktif dlm perut ni🤣 baby boy👶🏻👶🏻

Dulu saya seminggu sebelum period test.. Memang ade rase kelainan mase tu.. Test mase subuh tu, alhamdulillah.. Terang naik double line.. Esok cek kt klinik swasta positif pregnant.. First baby dulu..

4y trước

Slma saya pregnant 2kali ni.. Saya just scan.. Then if tak pasti.. Repeat 2minggu utk tgok perkembangan rahim dan baby..

waalaikumussalam.saya test 2 minggu sebelum tarikh datang bulan,Alhamdulillah double line. sekarang,baby lahir dah nak masuk 6 bulan 🥰.tahniah sis

Pernah.. lg 5hari nak period tp saja try cek n nek line kabur macam ni .mula rasa xpercaya lepastu jumpa doc n comfirm mgandung time tu.rezeki awai

Saya test UPT seminggu awal sblm period. tp terang laa UPT tuh. tahniah mommy, nanti try lepas period 2 minggu mcm tuh. mesti terang

sy pon sme sis..sy check sebab rasa sakit bkn mcm nk period..rse bdan pon lain..sje check upt alhmdulillah +ve..sekarang da 6week..

4y trước

ok tq awak..semoga dipermudahkan segala urusan amin 🤲🤲

yes..sy pun cek sebelum tarikh period. keluar line kabur. dan 3 4 hri lepas tu its positive. kalau rasa xsedap badan tu ye la tu..hihi

Sy pn test upt sblm tarikh priod..dpt result mcm sis..samar2..alhamdulillah skrg dah 9w dah..positif tu sis..

4y trước

Aamiin..tma ksh😊