Sebelum tarikh period

Assalamualaikum..sy nk tye ade tak yg pernah test upt sblm smpi tarikh period tp +ve..sbb sy lg 2hari smpi tarikh priod test upt +ve..blh share x?? #ingintahu #bantusharing #pregnancy

Sebelum tarikh period
17 Các câu trả lời

ni upt sy test 3hri sebelum delay period.. hri ptutnya period sy test lg dh terang pun.. skrg dh 8w🥰

3y trước

alhamdulliah ☺️harap harap sy pun mcm tu . tahniah awk ,, semoga selamat semuanya

Sy pun mcm ni..detect pregnant awal 2 hari sblum period..skg dh 10w..alhamdulillah🤲🏻

4y trước

Alhamdulillah..semoga baby awak sihat² e amin

Saya pun sama jgk, sblm trikh priod 2 hari dah cek, naik dua line samar

4y trước

ni pagi td subuh sy test lagi dah terang

saya pun ini macam,sekarang sudah 6w alhamdulillah

Saya testtt sebulannn . SBB sebulan sayaaa takk period

saya 4hari sebelum period dah test upt. positive

4y trước

2bulan... blm buka buku lg. tgh pilih mana yg sesuai

Sis ada tanda2 ke?

4y trước

sakit kepale,,naik kerete mabuk,,payudara membengkak mcm²la..