confiuusss

Assalamualaikum,sy nak tnya..lepas makan obimin seeloknya selepas mkn atau sebelum?2jam sekiranya selepas makan ubt tu,boleh makan ke?atau kena tunggu 2jam,baru boleh makan? Terima kasih

30 Các câu trả lời

Before ni pun saya tak pasti cara makan obimin yang betul macam mana. Saya pun still newbie.. then baca dekat FB prang cakap makan 2-3 jam lepas makan or waktu perut kosong. Waktu makan pulak tak kisah bila nak makan. Pagi boleh malam pun boleh. Saya makan before tidur.