rezeki baby 2020

Assalamualaikum...sy last period 7.1.2020 bila dihujung bulan sy mula loya tekak,muntah dan mengidam sesuatu benda..pada 3.2 sy belum terlewat period tapi saja untuk test naik 1line...smlm 12.2. Sy dah lewat haid 5hari jadi sy test sekali alhamdulilah naik double line? belum pergi klinik buka buku jadi nak thu di awal usia kandungan ni blh mkn acid folid x?? Sy risau sbb pernah keguguran sebelum ni

rezeki baby 2020
2 Các câu trả lời

Wajib makan folic acid even 2-3bulan sebelum rancang hamil. So beli dulu dkt farmasi.