Period lewat seminggu, loya

Hai mommies.. Nak tanya adakah sy mengandung?? Semalam sy ada cuba utk test upt dan result double line.. Sy kerap loya tiap pagi, ada masa petang dan malam juga.. Sy pnh mengalami keguguran sebelum ini jadi sy amat bimbang #bantusharing #firstbaby

Period lewat seminggu, loya
15 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Tahniah.. dah terang sangat tu.. confim pregnant.. pape pun.. mkn obimin atau folic acid ye.. pastu minum susu.. bykkan rehat.. jgn stress.. jga mkn.. jgn skip mkn pg.. pastu.. kalau dh 6 7 week dh boleh scan swasta.. kalau awal2 ni nampak kantung je.. tp boleh je nk confirm.. mesti excited.. sama la kite.. sy penantian 5 tahun.. tahun ni ke 6..inshaAllah baby 2022..

3y trước

sama2... mula2 sama la kite.. mmg xcaya.. nnti bile pi check up lg xcaye.. hihi.. skrg perut makin besar.. bile baring rasa kat bawah pusat ni baru caya.. sbb perut xnampk sgt.. sbb badan sy besar.. dh 21 week.. tp perut still mcm buncit je.. 😆

alhamdulillah tahniah positif.. jg diri dan pemakanan. mind set kena sentiasa positif tau. moga Allah permudahkan segala urusan awak. doakan saya juga ya

3y trước

thanks awk ☺️.. Alhamdulillah.. In shaa allah aamiin 😘 semoga awk dikurniakan rezeki yg sme 🥰

tahniah 🎉 jgn bt keje berat..bed rest je 1st trimester ni tau..jg mkn apa sume

3y trước

thanks awk 😊☺️.. Mmg bedrest je ni.. Letih memanjang, makan pun sikit je 😁

Positif ni sis. Tahniah 🥳🥳. Jaga diri jgn buat kerja lasak

3y trước

Sama2 😊. Faham mesti rasa happy sgt kan. Sy pun 2x miscarriage ni preggy kali ke-3. Ttc lps 1 year. Moga semua baik2 je. Aminn..

alhamdulillah dah mmg jlas tu sis...tahniah...jaga diri baik2..jgn lasak2 sgt..

3y trước

Alhamdulillah 🥰.. In shaa allah, thanks awk ☺️

sama la saya pun check upt semalam 7/1 . alhamdulillah double line ☺️

3y trước

Alhamdulillah 🥰.. Kita sama2 jaga amanah Allah ni ya ☺️

tahniah sis... moga dipermudahkan segala urusan🤗

3y trước

thanks awk ☺️ in shaa allah aamiin

Alhamdulillah . Tahniah sis . Jaga diri ya

Tahniah... Positive. Take care yourself

3y trước

thanks awk ☺️..

Da terang tu sis😍 tahniah!