buang air besar

Assalamualaikum...sy br selamat melahirkn secara emergency czer pd 25.7.2020.. sy sekarang risau utk buang air besar...berpntg rmh mak mertua.. toilet cangkung..blh ke buang air besar mcm biasa?..tq kpd yg sudi menjawab,..🤭

1 Trả lời

pling seksaaa mmla lps czer nk mmbuang. .sye pena kne smblt. .bjam2 dlm blik air. .sblm 2 plak x renovate lg blik air mak 2 ke tnds dudk. .mmg seksa rsaa. .tp sye dudk jgk walau 2 tnds cngkong. .kalo jns yg batu tgi skit 2 bole la dudk .kalo mcm uma kg ade ydxde tebing 2..jd sush. .😅

4y trước

seksa...blk rmh mertua 3 hr xleh membuang...last2 husband bli kerusi utk buang air bsr tu...br dpt membuang...hihi