Bleeding 5week

Assalamualaikum...sy 5week td bleeding..masa cuci lpas kencing... Doakan saya mama2...risau sgt...doctor suruh dtg lg 2mggu..kena bedrest...selasa dh buka sekolah...boleh x nak rehat ja d rumah😭 mama2 ada pengalaman x masa bleeding? Ok ka? Huhu #bleeding #5week

5 Các câu trả lời

saya bleeding masa 6w 3d dan 7w 1d tp semasa kencing sahaja color choc sangat sikit dan light..risau jugak..tp dh nak scan smula 7w..harap xdk papa tp apa yg saya baca dlm apps ni ada article yg mengatakan bleeding sikiy atau brown mungkin kandungan tgah menempel.d dinding rahim normal untuk 6w..tp kalau byk ka sikit memg kena p doc kalau merah..dan bedrest

Sy bleeding masa 4w4d, scan perut xnmpak kantung lg sbb awal tp rahim menebal.. doktor bg ubat kuat rahim, mc bedrest 1minggu tp lepas 3 hari bleeding dah miscarriage

utk makluman smua..sy dah miscarriage ....terima kasih smua yg mnjawab soalan sy..doakan sy kuaat dn ade rezeki lg ye..aamiiin..

waalaikumusaalam, tiada pengalaman and anyways semoga dipermudahkan urusan ya 😘

1y trước

aamiin. tq awak...🥰

bleeding mmg kne total bedrest. boleh apply cuti or amek mc dgn doctor .

1y trước

ok baik...tq awak..risau sgt2..1stime bleeding😭