Admit ward sejak 2 Syawal - Major placenta previa

Assalamualaikum,setelah 16 hari kena admit ward sebab major placenta previa(uri di bawah)akhirnya esok hari yang ditunggu untuk czer.Tak sabar nak jumpa baby.Duduk ward lama masa pkp ni memang mencabar sangat tapi alhamdulillah husband dan family banyak support. Apa-apa pun kena kuat untuk baby dan kena jaga emosi walaupun kadang-kadang begenang jugak air mata ni.hehee.Doakan saya dan baby selamat ya☺? #firtspregnancy #38weeks #babyboy

Admit ward sejak 2 Syawal - Major placenta previa
56 Các câu trả lời

X pe sis, saya dulu pun sama placent previa type 3 posterior berjauhan dgn suami di cameron on site saya di hospital batu pahat ... Bersyukur sbb 3 mgu je seblm 38weeks tu duduk hospital.. Klu katil lain saya tanya rata2 dua bulan dah duduk hospital sbb czer... Doktor takut pendrahan teruk... Saya tahap turun katil pun nurse teman nak g bilik air nurse teman... Nak beli apa bg tahu je x boleh turun keluar pun apatah lagi... Semoga sis dipermudahkan mmg x pikir lain dah pikir nak jumpa baby je

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Sy dulu emergency ceasar sebab bleeding teruk. Sebab tak tahu sy placenta previa stage 2. Sy aktif pergi kerja... Naik turun tangga, jalan sana sini.

Dh nak oprte ke ari tu masa raya saya masuk wad.. plsenta previa type 3 33 week...darah kering je Doctar suruh balik Now skrg follow up doctr je... sek 7

4y trước

Saya nasib baik tak pernah bleeding,kena ward masa 36 weeks.Take care ya,semoga dipermudahkan😊

Hope everything goes well. Awk boleh bg list tak barang2 yg awk bawa ke hospital? Dan lepas awk czer ank sape jaga?nurse atau awk sorang2.

Sme ngn kes sy sis... Sy baru 24w... Scn td doktor kate uri kt bawah... Mintak2 lah nanti naik balik...

4y trước

sama.. sy dah 28w uri masih kat bawah. 32w nanti kena check semula keaadan uri. harap cepatla uri naik sblm 32w .

eh eh jiran lama kat ward hari tu la🤭🤭🤭🤭Moga2 selamat semuanye hari ni! nnt update tau😘😘😘

Wahhh kuat nya bakal ibu ni💕😍 saya doakan yang terbaik tuk awak. Semogaa awak dan baby boy sihat sejahtera..

4y trước

Amin..terima kasih awak doakan..insyaAllah😘

Semoga dipermudahkan segala awk sekeluarga. Skrg sy 23 week. Sy pun uri kat bawah. Risau jugak.

4y trước

Kita sama..28w nti scan blik..tp sy pla yg xsabar

Waalaikumsalam. Awak sangat kuat! Sy nak tanya, awak tahu awak MPP since bila? Weeks berapa ye?

4y trước

Hai😊saya tau uri kat bawah since 17 weeks lagi masa buat growth scan,dah try dah petua naik uri tapi still tiap kali check up tak naik jadi redha jela czer nanti.

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin 🤲🏻