Gugur tapi positive

Assalamualaikum...semlm dokter baru je bagithu yg saya keguguran....tapi harini bila test UPT...naik double line..ad tak yang pernh.mcm saya

Gugur tapi positive
27 Các câu trả lời

sy pon mcm ni dulu, hormon hcg tu blum hilang lgi, nnti lme2 dia hilang sndiri

Kadang dah gugur seminggu pun positive lagi. Makin lama akan makin pudar

Kalau g hospital slalunya doc akan cek darah... Sbb darah lg details

Hormon msih ada sis..nanti 2 minggu cek upt lg baru jadi negatif..

Same la kite saya pun camtu baru gugur check upt naik dua line

Hormon hcg masih ada sis. Sy sebulan baru upt betul2 negatif.

Hcg masih ada dlm badan. Ambil masa 1@2w utk hilang

Sy amik msa 2 bln bru upt jdi negatif semula..

Hormon hcg masih tinggi sbb tu positif

Keguguran mmg hormon tu ada lagi sis