Dah gugur tapi pregnancy test masih double line

Ada tak yg pernah gugur tapi pregnancy test masih double line? Saya dah gugur tp cek pgi td + lagi tapi sgt2 samar

11 Các câu trả lời

klu sis bru je lps gugur.. mean miscarriage. esk sis bt upt. mmg akan nmpk double line tu sis. dia akn ambil masa dlm beberapa hari atau seminggu. bru double line tu jdi single line. sy dh miscarriage 2x sis sy tahu.

2y trước

sis sempat haid tak sebelum mengandung..sbb saya gugur bulan 11 dah negatif patu bulan 12 tiba upt positif.tapi Line ke dua tu tak pekat

jgn dicek sis.. mmg bdn masih awal2 lg . kn baru lg gugurnya.. tgh nak setting so amik masa.. nnt dah hbis pntamg sis cek smula dia akan negative smula upt tu.. take care lps hbis pntang boleh try ttc lg jgn givap

Amik masa hcg nak balik negative.. ade yg beberapa hari ade yg minggu2 juga depends masa gugur tu hcg tinggi ke rendah

selalu hormon hcg amek masa nk turun. try lgi 1w. kalau x kena pg check balik, sama ada lekat balik or kandungan luar rahim.

2y trước

tgu lgi 1w buat upt test. selalu kalau kantung kosong rahim cantik tpi upt positive doktor kena check luar rahim sekali. sbb selalu kes mcm tu, upt positive tpi rahim kosong.

tu normal.sb bdn dh develop hormon pregnancy.so take time utk dia slow² hilang.based dr experince 4x gugur sblm nie

2y trước

doc mmg suggest check mcm buat blood test so on.tp costly skit.sy dh booked tarikh utk treatment.end up hospital cancel kn.so sy pn x continue utk proceed buat treatment after lps dpt tarikh baru.masa keguguran yg terakhir tu sy buat dnc.yg sblm² nie sy choose biar turun sendiri.lepas dnc.sy try 1 product nie.nama nya preggy love.mcm susu.beli kt ig.sy minum dlm 4-5 botol.sy minum dr pertghan tahun 2021.selain tu sy amalkn pemakan sihat & do more exercise.alhamdullilah bln 1 2022 detect pregnant.consult dgn doc.doc suggest ambk ubt duphaston utk kuatkn lg rahim.mntk sy consume dr trimester 1 smpi nk masuk trimester 2.bh kndungan dh msuk 14mggu sy dh stop mkn duphaston.tp susu preggy love sy mmg continue minum smpai skrg..xde yg special sgt.just tawakal & usaha.Alhamdullilah hr nie genap 36 mggu sy pregnant.asbab susu preggy love.

sy pernah jdi mcm ni , dlm smggu mmg kan +ve lagi lps dua minggu baru upt kan jdi -ve

Hcg dlm badan ambil masa nak hilang sis lepas misscarriage. Maybe dlm 1-2 minggu gitu

normal....kdang smpai 2mnggu Masih double line..hormon

sy pernah.. lepas 1 - 2 minggu baru akan hilang.

Yup. Dsbbkn hormon HCG masih ada dlm badan