Sedekah barang baby

Assalamualaikum…..Saya nak sedekahkan barang baby saya kepada sesiapa yang nak. (Stroller, playpan/katil baby boleh lipat, bumboo, tub baby, kerusi letak dalam tub baby, baju baby, tempat panaskan susu, high chair, pagar tangga baby, walker, electric steam sterilizer bottle , etc) ambil je semua barang tu. Alhamdulilah semua barang diatas sudah disedekahkan….jika ada barang lagi saya akan update nanti. lokasi petaling jaya selangor. #sedekahbarangbayi #sedekah

57 Các câu trả lời

Salam sis, kalau ada brg baby mcm katil baby sy nk boleh? www.wasap.my/601135693603